Overnachtingen

Vergroot de foto

Op de begane grond bevinden zich drie (tweepersoons) hotelkamers, één (eenpersoons) hotelkamer en drie volledig ingerichte appartementen.1 appartement is geschikt voor minder validen, het toilet is  aangepast d.m.v toilet verhoger en aangepaste beugels.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 (tweepersoons) hotelkamers en 2 appartementen. 4 Appartementen zijn te koppelen met een hotelkamer.

De eetzaal op de begane grond staat ook tot uw beschikking. Indien gewenst verzorgen wij lunchpakketten.  

 

Zo verliep het verblijf in Hotel de Waalehof van een groep gasten:"Een weekend in het verrassende Westerwolde met als uitgangsbasis het prima hotel De Waalehof in Jipsinghuizen. Fietstochten door een landschappelijke omgeving langs het Ruiten Aa - en Bourtangerkanaal naar de vesting Bourtange, door het stroomdal van de Ruiten Aa naar het oogstfeest in Onstwedde en naar de wat verder gelegen Wedderburcht."

 

Verkoop

verkoop

TE KOOP:  € 598.000,00

Deze prachtige royale en goed onderhouden woonboerderij, gelegen aan de meanderende Ruiten A in het mooie Westerwolde, is volledig verbouwd en ingericht voor de verhuur van appartementen, hotelkamers en/of groepshuisvesting. Het pand  is echter voor diverse andere doeleinden geschikt, bijvoorbeeld als zorghotel/zorgboerderij, hospice, bewoning (eventueel door meerdere gezinnen), recreatie, B&B, restaurant/café,  kantoor aan huis, theetuin etc., kortom, mogelijkheden genoeg!

 

Op de website www.hoteldewaalehof.nl vindt u meer informatie over de huidige mogelijkheden. Voor serieuze gegadigden die dit goed lopende bedrijf willen voortzetten of voor andere doelen wensen te gebruiken is meer info beschikbaar bij een bezichtiging. Wel graag op afspraak via de makelaar (www.boermamakelaardij.nl tel. 0599-651493)

 

 

 

Meer informatie en reserveren

groepsverblijf

groepsverblijf

 

Voor uw groep tot ± 23 personen heeft u in Hotel de Waalehof de beschikking

over  appartementen en hotelkamers, elk voorzien van een eigen douche en toilet.

Daarnaast is er is een grote zaal en volledig ingerichte keuken met o.a. een afwasmachine beschikbaar.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

sportschool de wenakker

sportschool-de-wenakker

 

 Openingstijden: Maandag T/M Vrijdag: 9:00 - 12:00 & 15:00 - 22:00 Zaterdag: Gesloten Zondag: 9:00 - 12:00

 
Bel ons :
0597 - 672781
 
E-mail :
 
 

 

 

Meer informatie en reserveren

algemene mededeling

algemene-mededeling

 

 zoekt u voor een langere periode een appartement, ook dat kan in ons appartementen hotel

de appartementen zijn geheel ingericht.

bel of mail  ons voor meer informatie

 

Meer informatie of reserveren.

Hotel de Waalehof - Jipsinghuizen

Hotel de Waalehof Hotel de Waalehof Kanoen in Westerwolde Hotel de Waalehof achterzijde Kanoen in Westerwolde tijdens een personeelsfeest of uitje met de familie of vrienden Peddel en Pedaal Hotel de Waalehof