Peddel en PedaalU kunt een kanotocht starten vanuit 3 locaties: Camping de Barkhoorn tel: 0599 322510Villa Park Weddermeer tel:0597 561576 en Hotel de Waalehof tel: 0599 326546. ( in overleg zijn er meerdere op en afstapplaatsen).


Kanoën en fietsen in Westerwolde.
De kano- en fietstrajecten voeren u langs en door prachtige natuurgebieden. De kanotrajecten gaan over de riviertjes de Ruiten Aa, de Westerwoldse Aa die in een beschermd natuurgebied liggen.
Aan de hand van zogenaamde knooppuntfietsroutes kunt u verschillende routes volgen door het gebied. U kunt ook een route mee krijgen voor onderweg.
Wij bieden diverse arrangementen aan.
Ontdek Westerwolde in combinatie met kano, kajak of fiets.
Peddel en pedaal is voor u de ideale dag uit in een verrassend gebied.
Stap bij een station  in een kajak of Canadese kano en verken Westerwolde. Het rustige riviertje de Ruiten Aa en de Westerwoldse Aa slingeren dwars door Westerwolde. Stop onderweg voor een heerlijke picknick of geniet op een terras ( indien mogelijk) van een hapje en een drankje. Bij eenoverstap punt  aangekomen ruil je de kano/kajak, om op de fiets terug te keren naar naar het startpunt. Da’s nog eens ontspannen! 
U huurt een kano, kajak of een fiets voor een dag of dagdeel. Ieder Station beschikt over een aantal kajak’s en Canadese kano’s en fietsen. U kunt zelf kiezen, stapt u alleen of met meerdere personen in de kano. (Kajak 1 persoon, Canadese kano meerdere personen)
Omdat er na de meandering van de Ruiten Aa en Westerwoldse Aa vistrappen zijn gemaakt is het  mogelijk  om stroom afwaarts te varen, maar met een beetje goede wil kunt u ook stroomopwaarts varen.

 
Bij Peddel en Pedaal  bent u op het juiste adres voor een sportief avontuur in Westerwolde op en rond het riviertje de Ruiten Aa en de Westerwoldse Aa. Alleen, met uw partner of gezin, maar ook grote(re) groepen zijn van harte welkom om te komen varen en fietsen
 . Elke kano of kajak wordt geleverd met tonnetje , indien nodig uitleg, routekaart, instapbegeleiding  en verplicht zwemvesten.
U vaart en fietst geheel op eigen risico. U bent verantwoordelijk voor correct gebruik van de gehuurde materialen; schades en diefstal worden op u verhaald.

Losse verhuur:
Kajak 1 pers    = halve dag 4 uur = € 17.50   hele dag 8 uur = € 30.00
Kano 2/3 pers = halve dag 4 uur = € 25.00    hele dag 8 uur = € 35.00
Fiets verhuur 1 dag = € 7.50
*Dag arrangement Kano en Fiets = € 17.50 pp
*Dag arrangement kajak en Fiets = € 23.00 pp
*Ochtend Kanoën ( dit kan alleen bij de Waalehof) vanaf 6 uur in de ochtend met of zonder ontbijt
*kano/ fiets arrangenment en BBQ vanaf € 30.00
* Dag arrangement met kano/fiets- koffie+ gebak een picknick  en consumptie € 27.50
Vraag naar meer mogelijkheden.... of vul het contact formulier in.

 

Hotel de Waalehof

Weenderstraat 4
9551 TK, Jipsinghuizen

0599 32 65 46
info@hoteldewaalehof.nl